Smokey bbq workshop in Groningen

Denk je aan de zomer? Dan denk je ook vast aan een lekkere & gezellige barbecue! Bij de eerste zonnestralen in april worden de barbecues weer uit de schuur gehaald en bieden winkels weer volop houtskool en barbecue vlees aan. Van speklapjes en saté tot aan gegrilde zalm, er is genoeg keus. Hoe simpel het ook lijkt: barbecueën is een hele kunst. Om te voorkomen dat je tijdens de jaarlijkse barbecue zwartgeblakerde speklappen moet serveren aan je collega’s of familieleden, is het een fantastisch idee om samen deel te nemen aan de bbq workshop van FreshToday Groningen. Een culinaire activiteit die gepaard gaat met enorm veel gezelligheid!

Ga gezellig samen barbecueën met collega’s of vrienden

Vrijwel iedereen beschikt over een barbecue. Of het nu een houtskool barbecue of een gasbarbecue is, het gaat er uiteindelijk om hoe je het vlees bereidt. Tijdens de bbq workshop van FreshToday krijgen jullie veel informatie en tips over hoe je een lekker mals stukje vlees kunt klaarmaken voor je gasten. Onder leiding van een kok leer je de beste kneepjes van het vak. Vervolgens gaan jullie gezamenlijk aan de slag met het bereiden verschillende groentes en stukken vlees op de barbecue. Na de bereiding kunnen jullie samen genieten van al het lekkers op onze gezellig tuinpatio. Om de avond feestelijk af te sluiten, krijgen jullie een kop koffie en een heerlijk stuk zelfgemaakt gebak toe.

Volg een bbq workshop bij FreshToday Groningen..

  • .. wanneer je eens iets anders wilt organiseren voor je bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenavond dan een standaard etentje;
  • .. wanneer je een grote fan bent van barbecueën;
  • .. wanneer je op zoek bent naar een manier om teambuilding te stimuleren;
  • .. wanneer je dol bent op gezelligheid;
  • .. wanneer je wilt leren om vlees lekker te bereiden;
  • .. wanneer je inspiratie op wilt doen voor de volgende barbecue;
  • .. wanneer je een echte vleesliefhebber bent;
  • .. wanneer je het leuk vindt om samen te werken.

Kortom: de bbq workshop van FreshToday is een uitgelezen manier om jullie creativiteit te prikkelen, elkaar (nog) beter te leren kennen, te strijden om wie het lekkerste stukje vlees bereidt en teambuilding te stimuleren.

Praktische informatie over de workshop

De workshop vindt plaats op onze locatie aan de Westerkade, gelegen aan de rand van de Westerhaven. De locatie beschikt over een prachtige patio, zodat u bij mooi weer bent verzekerd van een heerlijk maal in de zon en uit de wind! U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage op 2 minuten loopafstand. Lopend vanaf het station van Groningen doet u er zo’n tien minuutjes over.

De bbq workshop van FreshToday Groningen is geschikt voor 8 tot 30 personen (meer personen in overleg). De kosten zijn €39,95 p.p. Deze prijs is inclusief alle ingrediënten, drie drankjes en koffie en gebak ter afsluiting van de avond.

Bbq workshop reserveren

Voor meer informatie en het reserveren van deze te gekke workshop, neem contact met ons op via groningen@freshtoday.nl. Het reserveren van deze workshop is mogelijk van april t/m september. Je kunt bij FreshToday – locatie Westerkade – terecht vanaf 18.00 uur (zaterdag vanaf 18:30 uur).

Wat is er nu lekkerder dan een gezellige barbecue samen met je beste vrienden? Ga samen aan de slag tijdens deze kookworkshop en plan alvast jullie volgende gezamenlijke barbecue-avond in!

Andere kookworkshop volgen bij FreshToday

Naast deze bbq workshop bieden wij nog andere type kookworkshops aan. FreshToday heeft voor ieder wat wils; voor liefhebbers van pizza’s en pasta’s een kookcursus Italiaans, voor ieder die dol is op de Spaanse keuken een Tapas workshop en voor de jongsten een speciaal kinderfeestje. Deze varianten zijn het gehele jaar door te boeken.

Daarnaast bieden we een BBQ buffet aan voor wanneer u wel een feestje wilt vieren, maar de bereiding van het vlees liever aan een chef-kok overlaat.