Lachen, koken en eten: volg een kookworkshop in Groningen

Hoe leuk is het om samen met collega’s, familieleden of vrienden een kookworkshop te volgen? Geweldig! Naast het feit dat het enorm gezellig is, ben je echt samen bezig. Je zorgt er met z’n allen voor dat er iets lekkers op tafel komt te staan. En verrassing: je mag het ook allemaal zelf op gaan eten..

 

Workshop culinair teambuilden

Heb je geen idee wat je dit jaar weer moet organiseren voor het bedrijfsuitje? Kies er dan voor om gezamenlijk een kookworkshop te gaan volgen: culinair & ontspannend. Door gebruik te maken van veel verse ingrediënten zet je wat heerlijks op tafel en leer je elkaar (en ieders kwaliteiten) beter kennen. Een hele andere manier van samenwerken, maar zeker niet minder geslaagd.

 

Een onvergetelijk(e) vrijgezellenfeest of familiedag

Komt de jaarlijkse familiedag er weer aan en ben jij degene die het dit jaar mag organiseren? Of heb je iets bijzonders te vieren met vrienden en familie? Ook dan is het volgen van een kookworkshop in Groningen een leuke, actieve én lekkere activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Van jong tot oud en van keukenprins(es) tot aan keukenkluns, je zorgt er samen voor dat je uiteindelijk kunt genieten van een heerlijk – zelfgemaakt – diner. En.. geen zorgen, er is altijd ervaren begeleiding aanwezig.

 

Kies uit een van onze (kook)workshops

Fresh Today biedt verschillende workshops aan in haar kookstudio. Onze meest populaire is de Italiaanse variant. Niet gek, veel mensen zijn immers dol op pizza en pasta. Ook de Mediterrane keuken is geliefd. Bereid traditionele tapas gerechtjes als albondigas, broodjes met Aioli en bladerdeeghapjes. In de zomerperiode kan het enorm leuk zijn om buiten te koken. Speciaal in dit seizoen bieden wij een barbecue workshop aan. We gaan verder dan alleen het bereiden van vlees, je zult versteld staan van alle mogelijkheden die de barbecue je biedt. Leuk voor de wijn- en/of theeliefhebbers is onze High Tea/Wine Workshop. Hierin bereid je zoete en hartige hapjes die je opeet onder het genot van een passend wijntje of een lekkere thee. Ook kunnen jullie bij ons terecht voor een kookworkshop gezond koken, voor wanneer je op zoek bent naar een verantwoorde, maar zeker niet minder gezellige workshop. Als laatste bieden wij nog een speciale Kids Workshop aan. Een originele en smakelijke manier om de verjaardag van je zoon of dochter te vieren samen met hun vriend(inn)en.

De kookworkshops in Groningen zijn geschikt voor groepen vanaf de 8 personen. Klik hier om een kookworkshop te reserveren of information of een offerte aan te vragen. Heb je nog vragen of speciale dieetwensen? Neem dan contact met ons op via groningen@freshtoday.nl