Lachen, koken en eten: volg een kookworkshop in Groningen

Ben je dol op koken én op gezelligheid? Lijkt het je leuk om samen met je moeder, collega of beste vriend eten te bakken, te stoven en te grillen? Krijg je energie van het bereiden van voedsel en wil je dit graag met anderen delen? Of kun je wel wat inspiratie gebruiken in de keuken? Dan zit er maar één ding op: volg een van onze sfeervolle kookworkshops. Zo zit je niet langer meer (alleen) met je handen in het haar, maar in plaats daarvan druk je ze samen in het deeg wat je vervolgens gaat gebruiken om een overheerlijke pizza te bereiden.

Hoe leuk is het om samen met collega’s, familieleden of vrienden een kookworkshop te volgen? Geweldig! Naast het feit dat het enorm gezellig is, ben je echt samen bezig. Je zorgt er met z’n allen voor dat er iets lekkers op tafel komt te staan. En verrassing: je mag het ook allemaal zelf op gaan eten..

 

Workshop culinair teambuilden

Heb je geen idee wat je dit jaar weer moet organiseren voor het bedrijfsuitje? Ben je het bowlen, de spelletjes en de standaard etentjes zat? Kies er dan voor om gezamenlijk een kookworkshop te gaan volgen: culinair & ontspannend. Door gebruik te maken van veel verse ingrediënten zet je wat heerlijks op tafel en leer je elkaar (en ieders kwaliteiten) beter kennen. Een hele andere manier van samenwerken, maar zeker niet minder geslaagd.

 

Een onvergetelijk(e) vrijgezellenfeest of familiedag

Komt de jaarlijkse familiedag er weer aan en ben jij degene die het dit jaar mag organiseren? Of heb je iets bijzonders te vieren met vrienden en familie? Ook dan is het volgen van een kookworkshop in Groningen een leuke, actieve én lekkere activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Van jong tot oud en van keukenprins(es) tot aan keukenkluns, je zorgt er samen voor dat je uiteindelijk kunt genieten van een heerlijk – zelfgemaakt – diner. En.. geen zorgen, er is altijd ervaren begeleiding aanwezig.

 

Kies uit een van onze (kook)workshops

Fresh Today biedt verschillende workshops aan in haar kookstudio. Onze meest populaire is de Italiaanse variant. Niet gek, veel mensen zijn immers dol op pizza en pasta. Ook de Mediterrane keuken is geliefd. Bereid traditionele tapas gerechtjes als albondigas, broodjes met Aioli en bladerdeeghapjes. In de zomerperiode kan het enorm leuk zijn om buiten te koken. Speciaal in dit seizoen bieden wij een barbecue workshop aan. We gaan verder dan alleen het bereiden van vlees, je zult versteld staan van alle mogelijkheden die de barbecue je biedt. Leuk voor de wijn- en/of theeliefhebbers is onze High Tea/Wine Workshop. Hierin bereid je zoete en hartige hapjes die je opeet onder het genot van een passend wijntje of een lekkere thee. Ook kunnen jullie bij ons terecht voor een kookworkshop gezond koken, voor wanneer je op zoek bent naar een verantwoorde, maar zeker niet minder gezellige workshop. Als laatste bieden wij nog een speciale Kids Workshop aan. Een originele en smakelijke manier om de verjaardag van je zoon of dochter te vieren samen met hun vriend(inn)en.

De kookworkshops in Groningen zijn geschikt voor groepen vanaf de 8 personen. Heb je nog vragen, speciale dieetwensen, of wil je direct een kookworkshop reserveren? Neem dan contact met ons op via groningen@freshtoday.nl