Jeu de Boules & Meer

Jeu de Boules

Jeu des Boules, wie kent het niet? Het stoffige imago van het alom bekende spel is niet meer en steeds meer mensen ontdekken dit leuke, hippe spel voor jong en oud! Jeu des Boules is de ideale activiteit voor een gezellig feestje met vrienden, familie of collega’s. Kom jij een balletje gooien?

Pool

Naast Jeu de Boules is een potje Pool natuurlijk ook een super leuk, (ont)spannend en gezellig spel. Want hoe laat je jouw ballen de goede kant oprollen, en pas op voor de ballen van de tegenstander en voor de zwarte bal natuurlijk! Wie daag jij uit?

Darten

Gooi jij liever met pijlen dan met ballen dan is Darten natuurlijk jouw spel. Je hebt vast wel eens Raymond zien darten, hij maakte de dartgekte los in Nederland in de jaren 90. Maar hoeveel leuker is het om zelf te darten? Probeer met jouw 3 darts de hoogte score te halen en versla jouw tegenstander in een spannende pot!

Ook zijn er tal van andere oudhollandse spellen zoals sjoelen. Dit alles natuurlijk onder het genot van een drankje, muziek en wie weet waagt er iemand een dansje..

Zin in een super gezellige en verrassende middag of avond waar iedereen zich kostelijk vermaakt? Dan is onze recreatieruimte de plek om jouw feestje te vieren! Wij nemen al het werk uit handen dus je hoeft alleen te komen en te genieten, samen met jouw gasten.

Feestavond/middag

Onze locatie in Roden is centraal gelegen tussen de Noordelijke Provincies, aan de A7 en ligt op slechts 15 minuten rijden van de stad Groningen.

Parkeren is geen enkel probleem en bovendien gratis op onze eigen parkeerplaats.