Griekse workshop in Groningen

Griekenland, wie is er niet ooit op vakantie geweest? Het is al jarenlang een van de meest favoriete vakantiebestemmingen van Nederlandse toeristen. Het land dat bekend staat om zijn geschiedenis, de prachtige stranden en natuurlijk zijn overheerlijke gerechten. Duik samen met je vrienden, familie of collega’s de keuken in tijdens de Griekse workshop van Fresh Today!

Waan je in Griekse sferen

Hoe leuk is het om je collega’s of vrienden beter te leren kennen op een andere locatie dan dat jullie gewend zijn? Tijdens de Griekse workshop bereid je gezamenlijk de lekkerste Griekse gerechtjes, die je aansluitend gezamenlijk mag gaan verorberen. Het voordeel aan deze workshop is dat je geen keukenprins(es) hoeft te zijn! Het belangrijkste is dat jullie plezier beleven aan deze vorm van teambuilding. Mocht je echt niet gemaakt zijn om achter het fornuis te staan, dan kun je alsnog een gezellig middag of avond hebben!

De kosten voor deze workshop zijn €44,95 per persoon (inclusief alle ingrediënten, drie drankjes per persoon en koffie/thee met een zelfgemaakt dessert ter afsluiting). De Griekse workshop is geschikt voor groepen vanaf 8 personen.

Bereid gezamenlijk Griekse gerechten in onze kookstudio

Fresh Today beschikt over haar eigen kookstudio in Roden. De ideale locatie voor (grote) groepen. De studio bevindt zich op een rijafstand van circa 20 minuten vanaf het centrum van Groningen en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. In onze kookstudio is het mogelijk om op ieder gewenst tijdstip te reserveren.

Zoek je het liever iets dichterbij? Dan zijn jullie ook welkom op een van onze locaties in het centrum van Groningen. Fresh Today Westerkade is gelegen aan de Westerhaven. De dichtstbijzijnde parkeergarage bevindt zich op een loopafstand van 2 minuten. Fresh Today Carolieweg is gevestigd midden in de binnenstad. Ook hiervoor geldt dat er genoeg parkeermogelijkheden beschikbaar zijn op loopafstand. Reserveren voor onze locaties in Groningen kan vanaf 18:00 uur (zaterdag vanaf 18:30 uur).

Reserveer nu de workshop Grieks koken bij Fresh Today

Klik hier om de Griekse workshop te reserveren of om een offerte of informatie aan te vragen.

Gezellig afsluiten met een borrel en een potje Jeu de Boules of Pool? In onze kookstudio in Roden is het mogelijk om dit bij te reserveren per uur. Meer informatie klik hier

Ook is het mogelijk om op alle locaties een Pub Quiz bij te reserveren. Prijs: 7,50 euro p.p. inclusief een extra drankje.

Fresh Today biedt nog meer kookworkshops aan. Zijn jullie een grotere fan van de Italiaanse of Spaanse keuken? Kijk dan eens naar de workshop Italiaans of onze Tapas workshop.