Kookworkshop gezond koken in Groningen

Lijkt het je een leuk idee om – samen met je allerbeste vrienden – een kookworkshop te volgen in Groningen? Zien jullie het alleen niet zitten om wéér ongezond te eten? Of zijn jullie gewoon op zoek naar healthy inspiratie voor in de keuken? Dan is de kookworkshop gezond koken van Fresh Today de uitgelezen manier om dit met eigen ogen (en handen) te ervaren.

Koken zonder pakjes en zakjes

Fresh Today heeft niet voor niets “Fresh” in zijn naam. Dit staat voor vers en puur: lekker eten, maar wel op een gezonde en bewuste manier. Koken vanaf de basis, zonder pakjes en zakjes. En hoe kun je nu beter verantwoord leren koken dan tijdens een gezellige & gezonde kookworkshop? De gerechten die jullie gaan bereiden, zijn ontstaan vanuit verschillende foodtrends. Denk bijvoorbeeld aan het klaarmaken van vegan recepten, of de zogenaamde foodswap. Bij een foodswap wordt een bestaand ingrediënt uit een recept vervangen voor een ander – beter verantwoord – ingrediënt. Zo kan rijst worden vervangen door broccoli, vlees door ei en aardappelen door zoete aardappel. Samen gaan jullie de uitdaging aan om een aantal heerlijke gerechten te bereiden, die jullie vervolgens – zonder schuldgevoel – kunnen opeten.

Bereid samen leuke en gezonde recepten op locatie

De kookworkshop gezond koken vindt plaats op één van onze drie locaties. Twee daarvan bevinden zich in het centrum van Groningen op 5 minuten loopafstand vanaf de dichtstbijzijnde parkeergarage. Fresh Today Westerkade bevindt zich aan de Westerkade en Fresh Today Carolieweg is gevestigd aan – zoals de naam al doet vermoeden – de Carolieweg. Reserveren kan vanaf 18:00 uur (zaterdags vanaf 18:30 uur).

Voor (grote) groepen, raden wij jullie aan om te reserveren bij onze kookstudio in Roden. Deze ligt op een rijafstand van zo’n 20 minuten vanaf het centrum van Groningen. Het fijne hieraan is, is dat jullie op ieder gewenst tijdstip kunnen reserveren. De kookstudio beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Kook en geniet samen tijdens deze gezonde kookworkshop

De gezonde kookworkshop is geschikt voor groepen van minimaal 10 personen en neemt zo’n 3 uur van jullie tijd in beslag. Wat jullie hiervoor krijgen? Alle ingrediënten (die tellen voor een complete maaltijd), begeleiding vanuit Fresh Today én ieder drie drankjes. En dat voor maar €49,95 p.p. Loop het water jullie al in de mond? Klik dan hier om de kookworkshop gezond koken te reserveren of om een offerte of informatie aan te vragen.

Neem ook eens een kijkje bij een van onze andere kookworkshops, zoals de Griekse workshop of de Italiaanse variant.