Samen authentiek Italiaans koken in Groningen

Caprese, pasta, pizza, bruschetta en tiramisu. Wie is er niet dol op de Italiaanse keuken? Tijdens deze gezellige kookavond bij Fresh Today bereiden jullie samen de heerlijkste authentieke Italiaanse gerechten, én met liefde gemaakt natuurlijk. Waan je na het koken gezamenlijk in Italiaanse sferen aan lange tafels op onze patio. Bon appetit!

Italiaans koken als invulling van..

.. het teamuitje met collega’s

Maak jullie teamuitje onvergetelijk door gezamenlijk aan de slag te gaan in de Italiaanse keuken. Dé ideale manier om teambuilding te stimuleren en elkaar beter te leren kennen. Wedden dat het gezellig gaat worden?

.. de start van je vrijgezellenfeest in Groningen

Vergeet de standaard dinertjes tijdens een vrijgezellenfeest. Maak er een onvergetelijke avond van door – voor het stappen – samen een Italiaanse Kookworkshop te volgen. Geloof ons maar: een goede bodem én een hoop lol zijn onmisbaar voor jouw vrijgezellenfeest.

.. de jaarlijkse familiedag

Is het binnenkort weer tijd om met de hele familie bij elkaar te komen? Zijn jullie het bowlen en het wokken helemaal zat en zijn jullie wel toe aan iets anders? Kies er dan voor om samen Italiaans te gaan koken bij Fresh Today! Niet alleen leuk voor jou, ook voor de (klein)kinderen en opa’s en oma’s. Combineer onze workshop bijvoorbeeld met een gezellig verblijf in onze recreatie ruimte (borrelen, muziek en spellen als Jeu de Boules, darts en poolen) Feestavond/middag met Jeu de Boules

Italiaans koken op locatie in Groningen

De kookworkshop wordt gegeven op onze locatie midden in het centrum van Groningen of in onze kookstudio in Roden. In Groningen vind je locatie Carolieweg van Fresh Today. Deze vestiging bevindt zich in hartje centrum. De Kookstudio van Fresh Today vind je in Roden, zo’n 15 minuutjes rijden vanuit het centrum van Groningen. Deze locatie beschikt over (genoeg) gratis parkeergelegenheid, zodat u met (grote) groepen kunt deelnemen aan de Italiaanse Kookworkshop.

Reserveer nu onze workshop Italiaans koken in Groningen

De Italiaanse kookworkshop is inclusief alle ingrediënten, drie drankjes en als afsluiting een koffie/thee en jullie zelfgemaakte dessert. De kosten zijn €44,95 per persoon en de workshop is geschikt voor groepen vanaf 8 personen (maximale capaciteit in overleg). Reserveren kan vanaf 18:00 uur (zaterdags vanaf 18:30 uur) bij onze locatie aan de Carolieweg. In onze Kookstudio in Roden is het mogelijk om met (zakelijke) groepen op ieder gewenst tijdstip te starten. Klik hier om de Italiaanse kookworkshop te reserveren of om een offerte of informatie aan te vragen.

Gezellig afsluiten met een borrel en een potje Jeu de Boules of Pool? In onze kookstudio in Roden is het mogelijk om dit bij te reserveren per uur. Meer informatie klik hier

Ook is het mogelijk om op alle locaties een Pub Quiz bij te reserveren. Prijs: 7,50 euro p.p. inclusief een extra drankje.

Andere kookworkshops bij Fresh Today in Groningen

Kijk ook eens bij de andere kookworkshops die wij geven in Groningen. Ook leuk: een Tapas Workshop, Griekse Workshop of High Tea Workshop. Je kunt bij Fresh Today natuurlijk ook terecht voor een gezonde smoothie, of heerlijke lunch. Ideaal als break tussen de shopsessies door!