Gezellige tapas workshop in Groningen

Loopt het water je al in de mond wanneer je denkt aan tapas gerechtjes als tortilla, albondiga’s en empanadilla’s? Is jouw favoriete keuken de Mediterrane keuken? En wil je deze liefde graag delen met je vrienden, familieleden of collega’s? Dan raden wij onze Tapas workshop van harte aan! Geniet samen van de Spaanse zon op je bord tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje of het vrijgezellenfeest van een vriend(in). Buen provecho!

Samen lekkere, Spaanse tapas hapjes maken

Bereid samen heerlijke, traditionele Tapas gerechtjes uit de zonnige Mediterrane keuken. Tijdens het klaarmaken van de kleine gerechtjes in teamverband, krijg je de gelegenheid om onder het koken met iedereen bij te kletsen. Zeg nou zelf: het maken van tapas is leuker & gezelliger wanneer je met een groep bent. Kies met de Tapas workshop van Fresh Today voor een origineel, smaakvol bedrijfs-, vrienden- of familie-uitje.

Tapas workshop bij Fresh Today Groningen

Het volgen van de Tapas workshop kan op drie van onze locaties, namelijk op de Westerkade en de Carolieweg in Groningen of in onze kookstudio in Roden. Onze locatie aan de Westerkade ligt in het centrum van Groningen, midden op de Westerhaven. Deze locatie beschikt over een gezellig patio en een open haard. Zo kun je zowel in de zomer als in de winter genieten van je heerlijke, zelfgemaakte tapas gerechtjes. De Carolieweg ligt midden in het centrum en is een knusse locatie, heel geschikt voor kleinere groepen. Onze kookstudio in Roden ligt op circa 15 minuten afstand en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Mochten jullie gebruik willen maken van het openbaar vervoer, dan ligt het dichtstbijzijnde busstation op 15 minuten loopafstand.

De kookworkshop is geschikt voor minimaal 8 personen (maximale capaciteit in overleg). De kosten zijn €39,95 per persoon, inclusief alle ingrediënten, drie drankjes en afsluiting met koffie/thee en jullie zelfgemaakte dessert.

Tapas workshop reserveren

Wil je meer informatie over de Tapas workshop, of wil je reserveren? Neem dan contact met ons op door te mailen naar groningen@freshtoday.nl. Je kunt bij Fresh Today (locatie Westerkade en Carolieweg) terecht vanaf 18:00 uur en op zaterdags vanaf 18:30 uur. Wilt u liever op een eerder tijdstip deelnemen aan de Tapas workshop? Dan kun je met je groep – op ieder gewenst tijdstip – terecht bij onze Kookstudio in Roden.

Volg een van onze andere kookworkshops

Ben je meer een liefhebber van de Italiaanse keuken? We bieden ook een Italiaanse kookworkshop aan die je kunt reserveren ter gelegenheid van een familie- of vrijgezellenfeest. Ga je liever op de gezonde tour? Kies dan voor onze kookworkshop gezond koken. Andere kookworkshops waaraan je als groep kunt deelnemen bij Fresh Today zijn bijvoorbeeld onze BBQ Workshop, Griekse Workshop of High Tea/Wine workshop.