Organiseer een verrukkelijk kinderfeestje in Groningen

Hoera! Je zoon of dochter is binnenkort jarig en het is de hoogste tijd om een kinderfeestje te organiseren. Dat kan best een opgave zijn, maar dat hoeft zeker niet wanneer je kiest voor een verjaardagsfeestje bij Fresh Today in Groningen. Gezellig samen bakken, lachen én smullen. En het mooiste is: jij als ouder kunt er zelf ook van genieten!

Een verjaardagsfeestje buiten de deur

Voor sommige ouders kan het best lastig zijn om iets te verzinnen voor de vriendjes en vriendinnetjes van zijn of haar kind(eren). Wat is nu een leuk, betaalbaar kinderfeestje waar je kind écht blij van wordt? Het makkelijkste is om dit partijtje buiten de deur en op locatie te houden. Woon je in de buurt van Groningen? Dan is het al helemaal gemakkelijk. Kom met het hele gezelschap naar onze kookstudio in Roden en wij zorgen er voor dat jouw kind een onvergetelijke & heerlijke dag zal beleven!

Smoothies maken en cupcakes versieren

De Kids Workshop van Fresh Today staat in het teken van het maken van de meest heerlijke lekkernijen. Zo leren de kids op een leuke manier welke fruitsoorten (en groenten) zich lenen voor het maken van de lekkerste & gezondste smoothies. Deze smoothies mogen ze zelf maken en vervolgens gaan ze samen bepalen welke nu eigenlijk het lekkerst is. Daarnaast staat de tafel vol met cakejes, glazuur, diverse decoraties als M&M’s, spikkels en pareltjes. Hoe leuk is het om die kleintjes hun eigen cupcakes te laten versieren? Een gezellige manier om kinderen de ruimte te geven om iets te creëren wat zij zelf mooi vinden en waar ze trots op kunnen zijn. En helemaal mooi: de kids mogen hun zelfgemaakte cupcakes ook mee naar huis nemen.

Een kinderfeestje in Groningen om nooit te vergeten

Het kinderfeestje zal beginnen met het feliciteren van de jarige. Vervolgens is het tijd om cadeautjes uit te pakken en aan de slag te gaan. In totaal zal de activiteit zo’n 2 uur duren. Ideaal voor bijvoorbeeld de woensdag- of zaterdagmiddag. De kinderen zullen in ieder geval meer dan genoeg tijd hebben om de lekkerste smoothies en cupcakes te maken. Het kan een leuk idee zijn om er een themafeest van te maken. Denk aan een Disney-, jungle- of piratenfeest. Regel wat leuke attributen en versieringen en je weet zeker dat je zoon of dochter zich dit feestje nog lang zal herinneren.

Een kinderfeestje in onze kookstudio in Roden

Het kinderfeestje van je zoon of dochter zal plaatsvinden in onze kookstudio in Roden. Deze ligt op zo’n 20 minuutjes rijden vanaf ons filiaal aan de Westerhaven in Groningen. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en er zijn genoeg parkeermogelijkheden. Mocht je met het OV willen gaan, dan vertrekt de bus vanaf het treinstation in Groningen iedere tien minuten. De kookstudio op iets minder dan 15 minuten loopafstand van het dichtstbijzijnde busstation.
De Kids Workshop bij Fresh Today is bedoeld voor kinderen van 8 jaar en ouder. De workshop is geschikt voor groepen vanaf 8 personen en is inclusief cupcakes, broodjes, zoete lekkernijen, drankjes en professionele begeleiding. De gewenste datum van het partijtje is in overleg en de kosten zijn €14,95 p.p.

Een verjaardag vieren met de hele familie

Een kinderfeestje met de vriendjes en vriendinnetjes van je kind buiten de deur is een hele zorg minder, maar het vieren van een verjaardag voor familieleden kan ook gemakkelijk bij Fresh Today. Onze kookstudio in Roden leent zich ook uitstekend voor diverse kookworkshops zoals een Tapas of Italiaanse workshop. Daarnaast kun je ook terecht voor een high tea of borrel op onze locaties aan de Carolieweg en de Westerkade in Groningen. Hoe fijn is het om je geen zorgen te hoeven maken over het organiseren van een verjaardag en alles uit handen kunt geven! En een ander pluspunt is natuurlijk dat je achteraf niets hoeft op te ruimen.

Kinderfeestje reserveren bij Fresh Today Groningen

Wil je een kinderfeestje reserveren voor je zoon of dochter? Klik dan hier. Daarna is het tijd om de uitnodigingen samen met je zoon of dochter te versturen! En nog een extra tip: zorg voor extra hulptroepen ;).