Vrijgezellen High tea

Je vriendin of zus verrassen met een fantastische vrijgezellen high tea in Groningen? Met twee locaties in het centrum van Groningen en een in Roden kun je bij ons altijd terecht voor een feestelijk groepsarrangement. Bij Fresh Today nemen wij de voorbereiding graag voor je uit handen! Met een versierde tafel vol hartige hapjes, huisgemaakte patisserie en heerlijke verse thee zorgen we ervoor dat jullie een onbezorgde middag hebben vol gezelligheid en voorpret.

Arrangement

Onze lekkernijen en de tafelversiering wordt aangepast naar het thema vrijgezellenfeest. Uiteraard houden we rekening met de dieetwensen. Ook een vega-, of glutenvrije high tea is voor ons geen enkel probleem.

Dit vrijgezellenfeest arrangement kan dagelijks gereserveerd worden en op zaterdag vanaf 14.30 uur. Wil je het vrijgezellenfeest graag op een eerder tijdstip vieren op zaterdag of wil je er een besloten feestje van maken? Dan is dat mogelijk in onze kookstudio in Roden tijdens een besloten High Tea (minimaal 10 personen).

 

Prijs Vrijgezellenfeest High Tea: 19,95 euro p.p.

Minimaal 6 personen

————————————————————————-

NIEUW is onze Kids High Tea

Gluten- of lactosevrij is mogelijk: extra kosten 2,50 euro

We kunnen de high tea ook gratis thuisbezorgen. Geldig binnen de stad Groningen. Buiten de stad in overleg.

Voor reservering en informatie kunt u mailen of bellen.

Locatie Westerkade 10: westerkade@freshtoday.nl of bellen naar 050-3115105

Locate Carolieweg 9: centrum@freshtoday.nl of 050-7119972

Ook leuk: volg samen met je vrienden, collega’s of familie één van onze kookworkshops. Van een High Tea Workshop tot aan een Barbecue Workshop, aan iedereen wordt gedacht!