Babyshower High tea

Je vriendin of zus verrassen met een fantastische babyshower in Groningen? Of zoek je zelf een leuke locatie om de komst van je kleine te vieren? Met twee locaties in het centrum van Groningen en een in Roden kun je bij ons altijd terecht voor een feestelijk groepsarrangement. Bij Fresh Today nemen wij de voorbereiding graag voor je uit handen! Met een versierde tafel vol hartige en zoete hapjes en heerlijke verse thee zorgen we ervoor dat jullie een onbezorgde middag hebben vol gezelligheid en voorpret.

Arrangement

Onze lekkernijen en de tafelversiering wordt aangepast naar het thema boys-blue of girls-pink. Uiteraard houden we rekening met de dieetbeperkingen van de zwangere: onze kazen zijn gepasteuriseerd en rauw vlees wordt uiteraard niet geserveerd.

Dit babyshower arrangement kan dagelijks gereserveerd worden en op zaterdag vanaf 14.30 uur. Wil je de babyshower graag op een eerder tijdstip vieren op zaterdag of wil je er een besloten feestje van maken? Dan is dat mogelijk in onze kookstudio in Roden tijdens een besloten High Tea (minimaal 10 personen).

Prijs Babyshower High Tea: 17,95 euro p.p.

Minimaal 6 personen en tijdig reserveren aanbevolen

————————————————————————-

NIEUW is onze Kids High Tea

Gluten- of lactosevrij is mogelijk: extra kosten 2,50 euro

We kunnen de high tea ook gratis thuisbezorgen. Geldig binnen de stad Groningen. Buiten de stad in overleg.

Voor reservering en informatie kunt u mailen of bellen.

Locatie Westerkade 10: westerkade@freshtoday.nl of bellen naar 050-3115105

Locate Carolieweg 9: centrum@freshtoday.nl of 050-7119972

Ook leuk: volg samen met je vrienden, collega’s of familie één van onze kookworkshops. Van een High Tea Workshop tot aan een Barbecue Workshop, aan iedereen wordt gedacht!