Borrelen

Organiseer uw eigen borrel in Groningen

Of het nu vrijdagmiddag is, de dag voor kerst of het begin van een nieuw jaar, een borrel is altijd gezellig. Eventjes weg uit alle drukte en chaos van de dag en lekker ontspannen onder het genot van een hapje en drankje. Klinkt dit als muziek in je oren? Om je het werk uit handen te nemen, kun je samen met collega’s, familieleden of vrienden terecht bij FreshToday. Wij regelen de drankjes en hapjes, jullie de gezelligheid. En helemaal mooi: na afloop van de borrel hoef je ook niets op te ruimen.

Besloten bedrijfsborrel in Groningen

Bij een zakelijke borrel zie je je collega’s eens in een ander licht en onder andere omstandigheden. Juist wanneer je in een organisatie werkt met veel collega’s, bestaat er een grote kans dat niet iedereen elkaar even goed kent. Een (kerst)borrel bij FreshToday is de leukste én lekkerste manier om elkaar beter te leren kennen en collega’s te bedanken voor het afgelopen jaar. Een onmisbaar ingrediënt voor een fijnere sfeer op de werkvloer. Daarbij krijg je ook nog eens heerlijke drankjes en hapjes aangereikt. Een win-win situatie dus!

Feestje? Vier het in de vorm van een borrel!

Niets is gezelliger dan het weekend of het nieuwe jaar in te luiden door te borrelen met familie en vrienden. Proost op het leven ter gelegenheid van je afstuderen of promotie. Hard werken moet immers worden beloond. Hoe leuk het geven van een feestje ook is, wij snappen dat je niet altijd de tijd of zin heeft om alles zelf te moeten organiseren. Een borrel organiseren in Groningen hoeft niet veel werk te zijn. Wij bieden de oplossing: kom gezellig borrelen bij FreshToday. Gezelligheid gegarandeerd!

De leukste & gezelligste borrel locaties in Groningen

Je leest het goed: FreshToday heeft maar liefst drie verschillende locaties! Organiseer je een borrel in de zomer? Doe dit dan samen met je collega’s, familie of vrienden op onze patio aan de Westerhaven (midden in het centrum). Deze borrel is geschikt voor maximaal 100 personen. Ben je op zoek naar een meer rustige en authentieke sfeer? Met groepen van 60 tot 70 personen kun je terecht op onze borrel locatie aan de Carolieweg in Groningen. Voor groepen tot aan 100 personen bieden wij onze kookstudio in Roden aan. Deze ligt op 20 minuutjes afstand van onze locatie aan de Westerhaven. 

Borrel bestellen

Wil je de borrel toch liever op een eigen locatie houden? Bestel onze huisgemaakte tapas dan door te bellen naar 050 – 311 5105 en wij bezorgen het bij je thuis of op je werk. Ook geschikt voor kleinere gezelschappen (minimaal 5 personen).

Lijkt het je leuker om zelf aan de slag te gaan? Volg dan een van onze kookworkshops en leer je collega’s of vrienden nóg beter kennen!