Corona-maatregelen

Beste gast van Fresh Today,

Hartelijk dank voor uw reservering of bezoek aan Fresh Today! Wij zijn super blij dat we u als gast weer mogen ontvangen en verwennen. Dus wees welkom en… “sit down & relax”!

Om uw bezoek zo gezellig en veilig mogelijk te laten verlopen, willen we u over een aantal zaken informeren en moeten we u wel een aantal dingen vragen:

  1. Met 2 personen kunt u altijd reserveren. Vanaf 3 personen kunt u reserveren als u uit hetzelfde huishouden komt.
  2. De onderstaande 5 vragen en uw gegevens zullen wij moeten stellen en noteren voordat u naar binnen gaat. Indien u van te voren heeft gereserveerd, ontvangt u een formulier. Het zou fijn zijn als u dit thuis invult. Dat scheelt tijd en rijen aan de deur.
  3. We willen het zo veilig en gezellig mogelijk houden voor onze gasten en onze medewerkers, dus neem de RIVM maatregelen in acht en houd rekening met elkaar.
  4. De tafels staan op gepaste afstand van elkaar of zijn van elkaar gescheiden door een preventiescherm. Ook de wandelgangen zijn zoveel mogelijk afgescheiden van de tafels. Aangezien de ruimte beperkt is en de bediening natuurlijk ook rond loopt, willen we u vragen zoveel mogelijk aan u tafel te blijven zitten.
  5. Tafels, stoelen en menukaarten worden na ieder bezoek gedesinfecteerd, onze medewerkers dragen waar mogelijk handschoenen en/of desinfecteren regelmatig hun handen.
  6. Wij willen ook u vragen om bij binnenkomst en vertrek uw handen te desinfecteren middels de desinfectiezuil bij de ingang.
  7. Kortom denk na en houd rekening met elkaar en onze werknemers, zij doen hun uiterste best voor u!
  8. Heel hartelijk dank voor uw medewerking en we kijken uit naar uw komst!

———————————————————————————————————————————————–

– Heeft u de afgelopen 24 uur last gehad van hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten?

– Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?

– Heeft u het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?

– Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij of zij nog klachten had?

– Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Mocht u een van de vragen met ja moeten beantwoorden, dan is het niet veilig om te komen en ontvangen we u graag een andere keer!